Engels leren voor werknemers, zelfstandigen, vrije beroepen,...

Investeer in jezelf, je loopbaan, je relatie met je klanten,...

Leer snel Engels aan de hand van een handboek gericht op jouw sector of beroep.

In 10 lessen van een uur en met een handboek uit de Career Paths reeks als vertrekpunt zet ik jou op weg om op je werk vol vertrouwen in het Engels aan de slag te gaan. Indien gewenst kunnen we tijdens de lessen uiteraard ook je grammatica bijschaven, een presentatie inoefenen, een sollicitatiegesprek voorbereiden,...

Voor deze snelcursus kan je terecht in mijn locatie te Londerzeel of via afstandsonderwijs (Skype of Zoom). De reeks Career Paths is namelijk ook perfect doceerbaar op afstand aangezien het volledige handboek inclusief audio ook online staat (code bij het handboek). 

Prijs: 

  • privéles: 495 EUR (*) per module van 10 uur, incl. 1 handboek van Career Paths (papieren versie + volledig online)
  • indien u samen met een collega wenst te komen: 375 EUR (*) per deelnemer (tot max. 6 deelnemers)

    (*) 0% BTW, bijzondere vrijstellingsregeling kleine ondernemin

Beschikbaar in de Career Paths reeks:

Career Paths heeft voor zowat elke industrie of beroepssector een handboek. Neem eens een kijkje in de catalogus of contacteer me om te zien welk boek het meest geschikt is voor jou. 

Opbouw van de handboeken:

Elk boek bestaat uit 3 subdelen met telkens een aparte inhoudstafel. Het niveau bouwt geleidelijk aan op. Een basiskennis Engels is wel vereist.Deze klanten waren alvast tevreden...

"De gevolgde lessen Engels gaven mij meer zelfvertrouwen om deel te nemen aan vergaderingen. De bijhorende tips en tricks zorgden ervoor dat ik nu nog steeds kan bijleren. De lessen zijn praktijkgericht waardoor ik op korte tijd extra woordenschat leerde die voor mijn activiteit relevant is. Het was aangenaam les volgen zonder het gevoel te hebben om op de schoolbanken te zitten."
Peter, zaakvoerder/tuin- en zwemvijveraanleg

"Omdat mijn ambitie als sportdiëtist te werken in een internationale omgeving niet strookte met mijn taalbeperkingen deed ik in 2020 beroep op Sabine van Taal Graag om mijn Engelse taalkennis naar wat hoger niveau te tillen.
Ik stapte in in een intensiever traject waarbij Sabine me aan de hand van het handboek 'Career Paths, Nutrition & Dietetics' face-to-face en zo gericht mogelijke begeleidde. Aanvullend spijkerden we via Skype ook de smalltalk wat bij. Dit steeds op een luchtige, onderhoudende, maar kwaliteitsvolle manier.
Twee jaar later heb ik mijn weg gevonden in het werkveld waar ik zo naar streefde, spreek ik vlot mijn Engels woordje en draai ik mee in een internationaal sportteam."
Piet, sportdiëtist

"Zoals de Nederlandse schrijver Louis Couperus het terecht heeft gemerkt: "zijn in het leven en ook in de taal nuances alles", en dat geldt volgens mij ook voor een vreemde taal, zeker tijdens het leren ervan. De niet te onderschatten "nuances" in dit geval zijn de leermethode en deskundigheid van de lesgever.
De opbouw van de taallessen bij Taal Graag is juist genuanceerd in de goede zin van het woord. Met mijn specifieke behoeften in het juridisch Engels heeft Sabine met veel betrokkenheid en professionalisme onze cursus op maat georganiseerd waardoor het woord "taalcoaching" het beste zou passen voor mijn persoonlijke ervaring bij Taal Graag."
Anna, juridisch medewerkster


Contactformulier