Engels leren voor kinderen en jongeren


Schooljaar 2023-2024


Workshops Engels & crea (10-14 jaar) - wachtlijst

Maak kennis met de Engelse taal aan de hand van gezelschapsspelletjes, Youtube filmpjes, liedjesteksten,... Daarnaast gaan we ook creatief aan de slag.

Volgende editie: zomereditie 15-16 juli 2024
Thema's zomereditie: vakantie en reizen, sport, shoppen,...

 • min. 5 - max. 9 personen
 • van 10 tot 16u (lunchpakket meebrengen)
 • deuren open van 9.00u tot 17.00u
 • prijs: 90 EUR voor 2 dagen

Bij sommige mutualiteiten kom je in aanmerking voor een tegemoetkoming. Bevraag het eens. Ik vul met plezier de documenten in.

Inschrijvingsformulier


Bijles Engels
in Londerzeel of online

Hulp nodig bij Engels leren?
Raadt jouw leerkracht remediëring Engels aan?
Is Engels voor jou moeilijk omwille van dyslexie of een andere taalstoornis? 

voor leerlingen SECUNDAIR onderwijs

Taal Graag begeleidt je bij taken, voorbereiding van toetsen en examens, boekbesprekingen,... Grammatica leg ik nog eens grondig uit in het Nederlands en we maken hier ook oefeningen op. 


Ervaring met meerdere handboeken: (New) Ace, Backbone, Connect, High five (at the office), New Contact, New Takeaway, On track, Spark, Strike, Track 'n' trace, Up 2 you,...

Losse lessen:

 • 35 EUR per uur
 • 300 EUR voor een reeks van 10 lessen van 1 uur
  Je ontvangt een 10-lessenkaart die 1 jaar geldig. Afspraken die minder dan 24 uur op voorhand worden geannuleerd, worden aangerekend.
  (prijs vanaf 01/07/2024: 315 EUR, d.w.z. de 10de les is gratis)
 • dag en uur in functie van beschikbaarheid 

Goed om weten:
Als je bij mij bijles volgt, kijk ik met plezier ook korte teksten en voorbereidingen van je na. Voor het nalezen van teksten vanaf 1.000 woorden vraag ik wel een meerprijs van 15 EUR/1.000 woorden.

Bestelformulier bijlessen Engels

voor studenten HOGER ONDERWIJS

Samen bekijken we wat precies van jou verwacht wordt door de docent en waar je precies een extra duwtje in de rug nodig hebt: presentaties voorbereiden en geven, schriftelijk examen, mondeling examen, grammatica (reported speech, passive voice, conditionals, relative clauses,...),...

Ervaring met meerdere handboeken: Business benchmark, Cambridge Grammar in Use (different editions), Cambridge Vocabulary in Use (different editions), How to analyse texts, Introduction to international legal English,...

Losse lessen:

 • 40 EUR per uur
 • 350 EUR voor een reeks van 10 lessen van 1 uur
  Je ontvangt een 10-lessenkaart die 1 jaar geldig is. Afspraken die minder dan 24 uur op voorhand worden geannuleerd, worden aangerekend.
  (prijs vanaf 01/07/2024: 360 EUR, d.w.z. de 10de les is gratis)
 • dag en uur in functie van beschikbaarheid (woensdagnamiddag is momenteel volgeboekt)

Goed om weten:
Als je bij mij bijles volgt, kijk ik met plezier ook korte teksten en voorbereidingen van je na. Voor het nalezen van teksten vanaf 1.000 woorden vraag ik wel een meerprijs van 15 EUR/1.000 woorden.