Engels leren voor volwassenen


Engels voor iedereen (volwassenen, groep)

EIND JUNI WORDEN DE DATA VOOR SCHOOLJAAR 2024-2025 BEKEND GEMAAKT

Tweewekelijks kan je bij Taal Graag terecht voor conversatielessen Engels. Elke les komt er een ander thema aan bod: eerst wordt er wat woordenschat rond het thema aangereikt/opgefrist en dan volgen er spreekoefeningen.

Voorwaarden: Een basiskennis is noodzakelijk. Is het lang geleden dat je Engels had en is je Engels een beetje 'rusty'? Dat is geen enkel probleem. 

Data voor de reeks conversatielessen: 
eind juni worden de data voor schooljaar 2024-2025 bekend gemaakt
telkens 19.30-21.00u
prijs: 135 EUR voor 7 avonden (inclusief lesmateriaal, koffie/thee en koekjes)
min. 4 - max. 9 deelnemers

Engels voor iedereen (volwassenen, groep)


Let's chat - conversatie (volwassenen, individueel)

in Londerzeel of online

Heb je niet meteen nood aan echte les maar wil je graag je Engels onderhouden of uitbouwen door af en toe wat Engels te praten? Doe je dat liever individueel dan in groep? Ook dat kan bij Taal Graag.

Ben je niet echt een babbelaar? Don't worry, ik heb massa's materiaal om jou aan het praten te krijgen (zowel ter plaatse als online).

  • 22 EUR/half uur (volwassenen)
  • 195 EUR/10 lessen van een half uur
    Je ontvangt een 10-lessenkaart die 1 jaar geldig is vanaf datum van aankoop. Je kan uiteraard ook twee lessen aansluitend boeken zodat je een uur les hebt.
    Afspraken die minder dan 48 uur op voorhand worden geannuleerd, worden aangerekend.
  • datum en uur in functie van beschikbaarheid (juli-half september: meerdere mogelijkheden; vanaf half september: ook mogelijk tijdens de middag en op zondagnamiddag)

Bestelformulier Let's chat (volwassenen, individueel)


Hou me op de hoogte

Heb je nog nooit Engels gehad en wil jij graag van 0 Engels leren?  Bij voldoende geïnteresseerden start ik graag een nieuwe groep op. We gebruiken dan het handboek English for everyone, level 1.

Noot: heb je dyslexie of een andere taalproblematiek? Laat je hierdoor zeker niet tegenhouden. Bij twijfel mag je me altijd contacteren.