Aanbod Frans... door onze gastdocenten


Au secours...

hulp voor Frans in de zomervakantie

Au secours - 22-26 augustus 2022

herhaling Frans 1ste middelbaar: voormiddag

herhaling Frans 2de middelbaar: namiddag

Zit je in het eerste of tweede middelbaar en heb je het moeilijk met Frans? Mis je de nodige basiskennis om op het juiste niveau te geraken? Kom dan tijdens de zomer de belangrijkste leerstof van het eerste of tweede jaar herhalen.

We gaan aan de hand van (communicatieve) oefeningen en spelletjes aan de slag met een greep uit de volgende onderwerpen:

1ste middelbaar: l'indicatif présent (-ER, -IR, onregelmatige ww), le futur proche, le passé récent, le passé composé, l'adjectif possessif, l'adjectif démonstratif,...

2de middelbaar: les temps de base (l'indicatif présent, le passé composé, le futur simple, l'imparfait, le conditionnel présent), la comparaison, les pronoms personnels COD/COI,...

Ook worden er studietips gegeven en wordt  er gewerkt aan basiswoordenschat.

De cursus wordt gegeven door een ervaren en enthousiaste leerkracht! In de mate van het mogelijke wordt er rekening gehouden met welke specifieke onderdelen jij wilt herhalen.

 • min. 4 - max. 6 personen
 • herhaling 1ste middelbaar: 22-26 augustus 2022, 9.30-12.30u
  herhaling 2de middelbaar: 22-26 augustus 2022, 14-17u
 • prijs/cursus: 225 EUR
 • inschrijven via Master More

Au secours - 15-19 augustus 2022

herhaling Frans 3de middelbaar: voormiddag
herhaling Frans 4de middelbaar: namiddag

Blijken je resultaten voor Frans tegen te vallen en wil je je beter voorbereiden op de lessen Frans volgend schooljaar? Dan is deze opfriscursus misschien wel iets voor jou!

In deze korte maar krachtige taalstage komen we terug op de moeilijkste grammaticale topics van de tweede graad aso/tso (zoals les temps du passé, l'accord du participe passé, les indéfinis, le gérondif en dergelijke meer...) en besteden we uiteraard ook de nodige aandacht aan de verschillende taalvaardigheden zoals spreken, conversatietraining, luisteren, schrijven en lezen. Bovendien zal de leraar trachten de inhoud af te stemmen op concrete vragen van de deelnemers zelf.

Jouw trainer van dienst is Tom Minne. Tom is een universitair geschoolde taalleraar (KULeuven) en studiecoach. Hij geeft les in het secundair onderwijs (tweede en derde graad) aan het Sint-Romboutscollege en werkt ook als zelfstandig taaltrainer.

 • min. 4 - max. 8 personen
 • herhaling 3de middelbaar: 15-19 augustus voormiddag, 10-13u
  herhaling 4de middelbaar: 15-19 augustus namiddag, 14-17u
 • prijs/cursus: 225 EUR
 • inschrijven via Language at work: tom@language-at-work.com 
 • www.language-at-work.com
Gastdocent Sanne Vleugels van MasterMore
Gastdocent Sanne Vleugels van MasterMore
Gastdocent Tom Minne van Language at work
Gastdocent Tom Minne van Language at work

Je gading niet gevonden?

Zijn bovenstaande data niet mogelijk voor jullie?

Laat je gegevens na en vertel ons waar je naar op zoek bent of op welke tijdstippen een cursus voor jullie mogelijk is. Bij voldoende interesse proberen we een gepaste cursus te organiseren.